Om oss

Om oss

Hjulet i Lund öppnade år 2015 och har sedan dess blivit känd för sin gudomliga plankstek. Vårt huvudfokus är ekologiskt och närproducerat kött som vi är väldigt stolta över att erbjuda. Med en mysig atmosfär, god mat och sällskap är det svårt att misslyckas. 

Vi har ett särskilt vinsortiment med specialimporterade viner från hela Europa. Fråga gärna personalen vad som rekommenderas till maten.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla den bästa möjliga servicen till våra gäster och blir inte nöjd förrän du är nöjd. 

Middag

Hungrig? Visste du att mat är ett annat ord för kärlek? Uppskatta någon du håller kär och säg det med en middag. Njut av god mat och dryck i en mysig atmosfär.

Abonnera

Afterwork? Födelsedagsfirande? Företagsevent? Oavsett anledning så är det bara att höra av dig till oss så hittar vi något som skall passa. 

Untitled design(46)
Vi rekommenderar

Hjulet's 2 rätters

Vi tänker att 3 rätters middag blir lite för mycket för en vanlig vardag så vi erbjuder 2 rätters. Det bästa är att du själv väljer huvudrätt samt om du vill ha förrätt eller efterrätt. Kom in och testa!

Vardagar 30% rabatt

Vi erbjuder 30% rabatt på hela matnotan måndagar – torsdagar från kl.15.00 – 17.00. Passa på innan vi ångrar oss. 

Söndagsmiddag

Spendera söndagen med familjen och bjud på Hjulet’s söndagsmiddag. Njut av en väldigt uppskattad 3 rätters där du själv väljer förrätt, huvudrätt samt efterrätt till rabatterat pris. Boka gärna bord innan.

25% rabatt takeaway

Beställ avhämtning direkt från oss genom att ringa 046- 15 83 57 och få hela 25% rabatt på ordern. 

25% rabatt på din order
Få 25% rabatt på din avhämtning när du Beställer via telefon 046- 15 83 57 & hämtar själv.
Gäller ej foodora, särskilda högtider och event.