Om oss

Om oss

Hjulet i Lund öppnade år 2015 och vi har sedan dess blivit välkända för vår gudomliga plankstek. Vi fokuserar på ekologiskt och närproducerat kött som vi är väldigt stolta över att erbjuda. 

Vi har ett vinsortiment med specialimporterade viner från hela Europa. Fråga gärna personalen vad som rekommenderas till din middag.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla den bästa möjliga servicen till våra gäster och blir inte nöjd förrän du är nöjd. 

Hjulet's 2 rätters

Vi tänker att 3 rätters middag blir lite för mycket för en vanlig vardag så därför erbjuder vi *trumvirvel* 2-rätters. Du väljer själv huvudrätt (60+ extra från grillen) samt om du vill ha förrätt eller dessert. Gäller alla dagar (om vi inte ångrar oss). Pris 289 kr.

Söndagsmiddag

Spendera den heliga söndagen med familjen och bjud på Hjulet’s magiska söndagsmiddag. Njut av gott sällskap samt en väldigt uppskattad 3 rätters där du själv väljer förrätt, huvudrätt (60+ extra från grillen) och efterrätt. Pris 339 kr.

Vardagar 30% rabatt

Vill du veta en hemlighet? Vi erbjuder 30% rabatt på hela din matnota. Måndagar till torsdagar från 15:00 – 17:00. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudande. Passa på att utnyttja erbjudandet innan vi ångrar oss. Shh!

25% rabatt takeaway

Beställ avhämtning direkt från oss genom att ringa 046- 15 83 57. Som TACK för din support får du 25% rabatt på din matorder. 

Abonnera hos oss

Ha din födelsedagsfest, afterwork eller företagsevent hos oss på Hjulet! Vi tar gärna emot större sällskap och ni kan även abonnera hela restaurangen med särskild gruppmeny. Vår stämningsfulla och rymliga lokal lämpar sig utmärkt för såväl stora som små evenemang. 

25% rabatt på din order

Få 25% rabatt på din avhämtning när du beställer via telefon 046- 15 83 57 & hämtar själv.

Gäller ej foodora, särskilda högtider och event.