Om oss

Om oss

Hjulet i Lund öppnade år 2015 och har sedan dess blivit välkänd för sin gudomliga plankstek. Vi fokuserar på ekologiskt och närproducerat kött som vi är väldigt stolta över att erbjuda. 

Vi har ett vinsortiment med specialimporterade viner från hela Europa. Fråga gärna personalen vad som rekommenderas till din middag.

Vi strävar alltid efter att upprätthålla den bästa möjliga servicen till våra gäster och blir inte nöjd förrän du är nöjd. 

Hjulet's 2 rätters

Vi tänker att 3 rätters middag blir lite för mycket för en vanlig vardag så vi erbjuder 2 rätters. Det bästa är att du själv väljer huvudrätt samt om du vill ha förrätt eller efterrätt. Kom in och testa!

Söndagsmiddag

Spendera söndagen med familjen och bjud på Hjulet’s söndagsmiddag. Njut av en väldigt uppskattad 3 rätters där du själv väljer förrätt, huvudrätt samt efterrätt till rabatterat pris. Boka gärna bord innan.

Vardagar 30% rabatt

Vi erbjuder 30% rabatt på hela matnotan måndagar – torsdagar från kl.15.00 – 17.00. Passa på innan vi ångrar oss. 

25% rabatt takeaway

Beställ avhämtning direkt från oss genom att ringa 046- 15 83 57 och få hela 25% rabatt på ordern. 

abonnera hos oss

Ha din födelsedagsfest, afterwork eller företagsevent hos oss på Hjulet! Vi tar gärna emot större sällskap och ni kan även abonnera hela restaurangen med särskild gruppmeny. Vår stämningsfulla och rymliga lokal lämpar sig utmärkt för såväl stora som små evenemang. 

 
25% rabatt på din order

Få 25% rabatt på din avhämtning när du beställer via telefon 046- 15 83 57 & hämtar själv.

Gäller ej foodora, särskilda högtider och event.